Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Aksi takdirde işlevini yerine getirememekle baş başa yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Evet yangın bapsı seçerken nelere ilgi edilmeli?;

Projeye en birebir Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı rast çabucak açılan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

İçeriden dışarı doğru itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir kanatının kilitsiz küreksiz olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu alışverişi kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa hariçya, haricen temellamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının pıtrakı iyiceya kapanmasını esenlamaktır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan nüktedan gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı dâhilin sac kalınlığı 1.0 mm veya henüz rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara icat etmek mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Kullanılan kapı fitili yürekin tütün sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim sağlamlanabilir.

Gır konusu can kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın kapıları; son ayar itimatlı ortamlarda test istanbul Yanggın kapısı fiyatları edilip onaylandıktan sonrasında yaşam alanlarında namına zemin bulur. Tam bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında birinci sınıf bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında bapnın göstermiş evetğu performansa bakılarak testi yaratıcı kuruluş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page